Zinzino


Hälsa. 

Vad är det för dig?

Frånvaro av sjukdom? Fri från smärta? Må bra i kropp och själ? Ha ett meningsfullt liv? Många vänner? Familj? Fritidsaktiviteter? Inte vara trött? Orka vardagen? Smal? 

Inget är fel, inget är rätt. Hälsa innebär olika för alla men alla har något gemensamt och det är att det behöver vara balans. Balans mellan vila och arbete, mellan nöje och allvar, mellan näring och godis, mellan vitaminer och mineraler, mellan hormonerna i kroppen mm.

Det jag kan göra för dig är att se vad som kan göras för att få denna balans. Hur och vad ska man äta? Vad kan vara lagom träning för mig? Hur ska jag tänka i vissa situationer? Vad kan det kraniosakrala göra för min läkning? Andullering kanske är ett alternativ eller komplement. Eller en enkel massage. 

Jag kan också erbjuda hälsoprodukter med dokumenterad effekt. Som också bidrar till denna kända balans som kroppen behöver 

www.zinzino.com/2002992643 

Gå gärna in i min shop och titta runt. Vill ni ha personlig kontakt så ring mig 0763451024 så ordnar jag det.

Dessa är mina favoriter

Omega 3
Är grunden i läkningen enligt mig. Fettsyrabalansen är viktig p g a inflammationerna. De är ju inblandade i de flesta autoimmuna sjukdomarna med läckande tarm o s v. Fungerar inte magen fungerar inte huvudet. Omega 3 fettsyran är även den som hjärnan helst vill ha. Omega 6 startar inflammationer och det ska den göra, den behövs den också men inte i för stor mängd. Det behövs balans med omega 3, den balansen bör vara 3:1. Alltså 3 delar omega 6 och 1 del omega 3, det optimala är 1;1 men det är det svårt att uppnå. De flesta har stora obalanser där. Genomsnittet i norden är 12:1. Tänk dig 12 pyromaner som tänder inflammationer och 1 brandman som ska släcka. Jag vet att det är så här för till våran olja finns ett blodprovstest som skickas till ett oberoende lab i Norge, Vitas heter det. Ca 240 000 tester har gjorts och 75% har en obalans. Efter 4 månader gör man ett uppföljningsprov och då är 95% nära 3:1. Jag hade 16.7:1 och efter 5 månader låg det på 3,2:1. Den här oljan är tillverkad av fisk, kallpressad olivolja, det finns lite D-vitamin och vitamin E. Den är gjord så att kroppen tror att det är mat därför fungerar den. Härsknar inte på vägen dit den ska utan är stabil i 35 timmar. Omega 3 mjukar även upp celler så att näringen kan ta sig in där, så när man ätit oljan i 4 månader rekommenderas att man lägger till en multivitamin nu när kroppen kan ta emot näringen.

Multivitaminet vi har innehåller samma vitaminer och mineraler som de flesta andra men även det är ihopsatt på så vis att kroppen tror att det är mat som kommer. Därför är det lättare för kroppen att ta till sig näringen. Den innehåller broccoliextrakt, q10, betaglukaner, tomatextrakt, grönt te extrakt mm.

Viva! Saffransextrakt
Är en ganska ny produkt i företaget och jag hade ingen erfarenhet av saffran innan heller. Den lugnar kroppen, så beroende på individ så fungerar den olika. Många många sover bättre, många känner ett lugn i kroppen. Man kan ta den regelbundet eller vid behov, inga biverkningar. Jag tar den jämt Jag är ganska trött så jag tar den varje morgon, ofta på em också och även till natten, tycker jag sover bättre då. Den innehåller b-vitaminer, jod och c-vitamin och saffransextrakt det klart, Affron

Protect

För immunförsvaret! Innehåller betaglukaner från bagerijäst. Kan ätas dagligen eller vid behov. Jag äter den själv vid behov och upplever att sjukdomar håller sig borta eller försvinner fort

Zinzino

Objekt
Objekt
Objekt
Objekt